Retour, ruilen & Terugbetaling

Star rating using pure CSS

Retourneren & Terugbetaling
Bij sistonsport.nl kunnen alle aangeschafte artikelen binnen 30 dagen na aankoop geretourneerd worden om welke reden dan ook. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Graag de aangeschafte artikel(en) retour sturen naar: Veilingstraat 7 unit 1824 , 7545LZ te Enschede  , met de volgende retour formulier (RETOUR FORMULIER).

Het product zal in de originele staat en verpakking terug worden gestuurd naar sistonsport.nl , binnen 14 dagen na retour na de retour melding. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en zullen niet terug worden gestort. Na ontvangst van je retour zal het nagekeken en beoordeeld worden. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden.

Ruilen
Wil je een andere model/kleur dan je ontvangen hebt? Stuur ons een e-mail naar: info@sistonsport.nl met je bestelnummer, zodat we het direct kunnen oplossen.

Herroepingsrecht
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sistonsport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie
Wij bieden een garantie aan van 30 dagen vanaf het moment van de bestelling. 

Verkeerde artikel ontvangen, wat nu?
Het is niet de bedoeling dat u een verkeerde kleur/model artikel ontvangen heeft dan besteld. Onze excuses! Om het probleem op te lossen raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice door een email te sturen naar: info@sistonsport.nl , zodat wij u direct van dienst kunnen zijn.

Onze gegevens:
Sistonsport.nl 
Veilingstraat 7 unit 1824
7545LZ, Enschede
info@sistonsport.nl
+31 6 17073710
KvK-nummer: 76616630
Btw-identificatienummer: NL860704488B01