Beschrijving & Specificaties

Star rating using pure CSS

Het springtouw van Siston is een makkelijk bruikbaar doch zeer uitgebreid pakket om snel mee aan de slag te gaan. In het doosje vind je het springtouw en een extra kabel. Touwtje springen is dé manier om fit te blijven. Zo train je beenspieren, span je schouders en onderarmen aan en werk je optimaal aan je motoriek en conditie, en dit allemaal kan waar en wanneer je dit maar wilt.

Touwtje springen bevordert je in alles!

Met het Siston springtouw kun je aan de slag met één van de makkelijkste en tevens ook meest effectieve vormen van fitness. Touwtje springen is leuk én gezond, en bevordert je in vele verschillende opzichten, daarom is het bij uitstek de manier om gezond te worden of te blijven en je hoeft er niet eens je huis voor uit. Herhaal dit iedere dag, breidt uit, en creëer een optimale conditie, terwijl je werkt aan je spierkracht, balans en fijne motoriek.

Voel je je snel moe, futloos, of heb ervaar je een gebrek aan energie? Dan is touwtje springen een geweldige sport voor jou. Het is lastig om in je drukke dagelijkse bestaan ook nog tijd te vinden voor een sportschool of een potje tennis bij de vereniging een even verder op. Met het Siston springtouw hoeft dat allemaal niet meer. Geen grote uitgaven, of een hele kamer opofferen voor een fitnessapparaat, slechts een springtouw en tien minuutjes van je dag. Touwtje springen activeert bijna elke spiergroep in je lijf en zal je niet alleen fitter, maar ook strakker maken.

Het Siston springtouw komt in een mooi pakketje met twee kabels van 2,00 meter lang. De kabels kunnen gemakkelijk ingekort worden. De handvatten zijn zeer flexibel en bewegen dus fijn mee met uw work-out. Door de sterke kabel kunt u sporten op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. Daarbij is het springtouw erg licht, en daardoor makkelijk mee te nemen.


Specificatie
- Rubberen handvatten voor optimale grip
- RVS accenten, roesten niet en blijven soepel
- Twee sterke, robuuste kabels

Inhoud:
✔️ Springtouw (3m) van Siston Sport
✔️ Extra kabel + schroeven
✔️ Gratis opberg tas erbij