Beschrijving & specificaties

Star rating using pure CSS
Verbeter je stabiliteit, flexibiliteit , mobiliteit en lichaamshouding met de Siston Sport Foam Roller! De foam roller bereikt de diep gelegen plekken zoals verklevingen, knopen, weefsels en spierpijn op een goede en efficiënte manier!

Waarom de foam roller van Siston Sport?
De foam roller van Siston Sport zorgt ervoor dat spierpijn, knopen en verklevingen verwijdert worden. Tevens zal de doorbloeding van de spieren verbeterd worden! Doordat de doorbloeding van je spieren verbeterd zal worden zullen vaste / stijve spieren los komen waardoor de flexibiliteit en de mobiliteit van je lichaam een stuk beter zal gaan worden. De foam roller wordt gebruikt door onder andere: beginners, fysiotherapeuten , personal trainers, top atleten en masseurs .

De foam roller van Siston Sport kan gebruikt worden voor onder andere:
- Warming up’s
- Voor,tijdens en na de workout / trainingen
- Bij spierpijn
- Voor een cooling down na de training
- Krachttraining
- Yoga
- Fitness
- Pilates
- Crossfit
- Massages
- Sporten
- Herstel training
Licht & Handig

De Foam Roller van Siston Sport is uitgehold in het midden, waardoor de roller licht en gemakkelijk mee te nemen is. De uitgeholde binnenkant kun je gebruiken als opbergplek voor bijvoorbeeld je sportkleding / handdoek en sport accessoires!

Alles in 1!
Dankzij de speciaal ontwerp kan je doelgerichte pijn / blessures of andere klachten verminderen. De foam roller is een goed aanvulling / hulpmiddel voor al je trainingen. Wij raden aan de roller regelmatig te gebruiken voor optimaal resultaat!

Specificaties:
Merk: Siston ®
Materiaal: Materiaal: EVA foam
Lengte: 33 cm
Diameter: 15 cm
Gewicht: 918 gram
Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en Oranje! (binnenkort meer kleuren)

Wacht niet langer en verbeter zowel je lichaam en het resultaat tijdens trainingen met de foam roller van Siston Sport!